20 Mart 2012 Salı

Aldığınız kalori miktarını azaltın

Eğer aşırı kiloluysanız, şu anki yeme alışkanlığınızla devam ettiğiniz sürece kilo veremezsiniz.

Vücuttaki yağı sürekli pasta, şeker veya başka yiyecekler yiyerek düşüremezsiniz. Bu arada küçük şekerler yiyemeyeceğiniz anlamına gelmez fakat bu tür yiyecekleri küçük miktarlara nasıl sınırlandırmanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

Kilo kaybı anlamında, vücudunuzun daha az ve daha sağlıklı yemekler yiyerek vücudunuzun var olan yağ stoklarını harcamasını sağlayabilirsiniz.

Bu şok diyet (1500 kaloriden az) yapacağınız anlamına gelmez, öyle yapmak sadece güçsüzleşmek veya umutsuzluk içinde vazgeçmekle sonuçlanacaktır. Hızlı sonuç vaat eden diyetler genelde adeta bir yoyo gibi bir geri dönüş içinde kilo almaya yol açar ve bu şekilde bir döngü oluşur.

Sağlıklı ve mantıklı bir şekilde kilo vermenin bir kısa yolu yoktur.

Günde normalden 300 – 500 kalori daha az yemek haftada 2 poundluk bir kilo kaybına neden olur. İşte bu gerçekçi bir hedeftir. Yavaş görünse de, zaman ilerledikçe daha sağlıklı bir şekilde kilo verdiğinizi göreceksiniz.

Yağ, diğer besin çeşitlerine göre (protein ve karbonhidrat) en fazla kaloriyi içeren besin türüdür. Bu nedenle kilo vermeye yardımcı olacak bir diğer şey de yağlı yiyecekleri azaltıp tam tahıllı ekmek, meyve ve sebzeye yönelmektir.

·         Asitli içecekleri yerine meyve suyu için.

·         Tam yağlı süt kullanmayın.

·         Öğle yemeğinde daha az kalori alın. Örneğin, sandviçinizi kendiniz yapın ve yağ ile mayonezi kısın)

·         Çay ve kahveye şeker katmayın

·         Sevdiğiniz yiyecekleri daha ufak porsiyonlarla alın

·         Akşam yemeğinde 2. bir yemek almayın

·         Öğünler arasında şekerli bisküviler veya cipsler gibi zararlı yiyeceklerden uzak durun

·         Alkol alımını azaltın

Tüm bunlar sağlığınızı olumlu bir yönde etkileyecek zayıflama yöntemleri dir.

Son olarak, kahvaltıyı veya herhangi bir öğünü kesinlikle atlamayın. Bir öğünü atlamak o anki kalori alımınızı azaltsa da daha sonra daha aç olacaksınız.

Tatmin olmak için gerektiğinden fazla yiyecek olmanız bir yana, boşluğu doldurmak için kötü tercihler yapacaksınız. Bir gofret bir kâse mısır gevreği kadar sağlıklı değildir, doyurucu da değildir, fakat ekstra bir şeyler yeme ihtiyacını hissedeceğiniz için onu da yiyeceksiniz.

Düzensiz yeme alışkanlıkları da vücudunuzun metabolizmasını bozabilir, bu da kilo vermeyi zorlaştıran bir etmendir.Fakat Lida Zayıflama hapı sayesinde yorulmadan hatta oturduğunuz yerden kilo vermeniz çok kolay . Metabolizma ve boşaltım sisteminizi dengeleyerek en verimli şekilde kilo vermenizi sağlayacaktır . Üstelik bunu kalıcı olarak yapar ve aynı kiloları tekrar almanızı engeller . Doğru seçim Lida zayıflama hapı

0 yorum:

Yorum Gönder