5 Mart 2012 Pazartesi

Fazla kilo ve şişmanlık

 

        Modernleşme sonucunda şişmanlık oldukça yaygınlaşmıştır . Şişmanlık ilk zamanlarda estetik görüntüyü etkilese de sonradan ciddi sağlık sorunlarını beraberinde getirir . ( Örneğin ; felç , kalp krizi , damar tıkanıkları )
Almanya da 20 milyon insan yaşamı boyunca en az 2 kez diyet yapmasına rağmen toplumun 1/4'ünde hala fazla kilo bulunmaktadır.  Buradan anlaşılabileceği gibi , sadece diyetle ile fazla kiloları vermek mümkün değildir.

      Kontrolsüz bir diyet programında bir süre sonra açlık duygusu bariz şekilde ortaya çıkar ve bu da verdiğiniz kiloları fazlasıyla geri almanıza yol açabilir. Ne zaman ki beslenme alışkanlıklarımızda köklü bir değişiklik yapar ve az kalori ile yüksek bir yaşam kalitesi yakalamaya çalışırız ve sporu yaşamamızın bir parçası haline getiririz işte ancak o zaman fazla kiloların önüne geçebiliriz.

    Ben bunlara ayak uyduramıyorum diyorsanız size bu alanda mucizevi ürün olan Lida'yı kullanmanızı tavsiye ederiz. Lida hiç bir diyet programına bağlı kalmadan size doğal bir şekilde kilo verdirmeye yardımcı olur. İçeriğindeki 9 çeşit bitki özü sayesinde kaslarınızı güçlendirir böylece metabolizma ve boşaltım sisteminiz hızlanır ve daha kolay yakılmasını sağlar. Sarkma ve selülit gibi sorunlar yaratmaz doku sıklaştırma özelliğine sahiptir.

0 yorum:

Yorum Gönder