8 Haziran 2012 Cuma

Lida ile Kendinize Zaman Ayırın!


Diğer egzersiz türlerini deneyin. On iki hafta boyunca haftada üç kez tai chi ve Qigong yapan insanların BMI, bel çevresive tansiyonlarında önemli ölçüde düşme görülmüştür. Çalışmanın başında katılımcıların kan şekeri yüksekti ancak üç hafta sonra HblAc, açlık insülini ve insülin dirençleri düşmüştü. İnsülin direncinin düşmesi iyi bir şeydir bu nedenle Lida kullanıcılarına insülin direnci düşürecek herhangi bir aktivitenin doğru olduğunu buradan bir kere daha hatırlatmak istiyorum.
Haftada bir masaj yaptırın. Beden imajıyla ilgili ergen kızlarla yapılan bir çalışmada, masaj yaptıranların endişe, depresyon ve kortizol seviyelerinin daha düşük ve ruh hâlini iyileştiren bir sinir iletici olan dopaminin daha yüksek seviyelerde olduğu ortaya çıktı. Masaj birçok antidepresan ilacının ürettiği bir madde olan serotonini de yükseltir. Lütfen tatil izinlerinizi kullanın. Haftada kırk saatten fazla çalışmak kadınların depresyon riskini iki kat ve erkeklerin depresyon riskini de % 33′e kadar arttırır. Ancak tüm bu fazla mesailere rağmen üç kişiden biri tatil iznini kullanmıyor. Kendinizi kalp krizi için kolay hedef hâline getirmeyin. Bu tatili hak ettiniz tatile çıkın. Lida ile zayıflama sürecinde kendinize zaman ayırmayı, tatil izni kullanmayı lütfen alışkanlık haline getiriniz.
Enerjinizi bir kez yeniden dengelediğinizde, ana diyet programının tüm parçaları yerli yerine oturmaya başlar. Artık elinizde stresi-ister psikolojik ister dış koşullar olsun-yönetmenize yardım edecek bir program var. Metabolizmanıza zarar veren toksinlerden uzak durmanız gerektiğini biliyorsunuz. Yağ yakan hormonları tetiklemek ve yağ depolayan hormonları düşük seviyede tutmak için hangi besinleri nasıl yemeniz gerektiğini biliyorsunuz. Kısacası bu çılgın dünyanın sizi atabileceği herhangi bir durumun üstesinden gelmek, daha ince, temiz ve mutlu olmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm kaynaklar elinizde var.

0 yorum:

Yorum Gönder